Bel ons op 085 8200784

Tapijt reinigen bedrijven voorjaarsvakantie                

U ergert zich al een tijdje aan de vieze vloerbedekking in uw bedrijfspand, maar u heeft simpelweg nog geen goed moment gevonden om het tapijt te laten reinigen. Als u wilt dat uw bedrijfsproces zo min mogelijk verstoord wordt door het behandelen van de vloerbedekking in uw bedrijfspand, kunt u het beste een reiniging inplannen in de vakantie in het voorjaar. 

Neem contact met ons op

Waarom een professionele reiniging in de voorjaarsvakantie? 

Laat u de vloerbedekking in uw bedrijfspand schoonmaken in de vakantie, dan wordt uw bedrijfsproces zo min mogelijk verstoord. Dit komt omdat er tijdens de vakantie simpelweg minder medewerkers aanwezig zijn. Dit betekent dat er minder medewerkers zijn die ‘last’ hebben van de tapijtreinigers in uw bedrijfspand. Ook een voordeel: na de vakantie heeft uw bedrijf een frisse start, met een schone, hygiënische en frisse vloer die er weer honderd procent representatief uit ziet. 

Professionele en milieuvriendelijke reiniging door Chem-Dry Ramaker 

Tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het op professionele wijze behandelen van verschillende soorten stoffen vloerbedekkingen, in verschillende soorten panden. Daar komt nog bij dat wij niet alleen op hoog niveau werken, maar uw vloerbedekking bovendien op milieuvriendelijke wijze schoonmaken. Onze schoonmaakmiddelen zijn niet schadelijk, maar honderd procent veilig voor uzelf, uw medewerkers en het milieu in het algemeen. 

Een afspraak maken met Chem-Dry Ramaker 

Wilt u uw vloerbedekking een grote beurt geven in de vakantie? Neem dan contact op met tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker en plan direct een afspraak in. Let op: er zijn wel meer bedrijven die hun vloerbedekking in de vakantieperiode willen laten schoonmaken. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak en u weet zeker dat onze schoonmakers op de gewenste datum langs kunnen komen voor een complete vloerreiniging.