Bel ons op 085 8200784

Tapijt reinigen bedrijven 

Veel vloeren kunt u zelf schoonmaken, maar bij een stoffen vloerbedekking is dit al lastiger. Is het tapijt in uw bedrijfspand door de jaren heel vies geworden, maar lukt het niet alle vlekken zelf te verwijderen? Dan huurt u tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker in om uw vloerbedekking eens goed onder handen te nemen. Wij kunnen zelfs hardnekkige vlekken verwijderen.

Neem contact met ons op

Uw vloer weer zo goed als nieuw 

Maakt u een afspraak met onze tapijtreinigers, dan kunt u uw oude en vieze vloerbedekking een compleet nieuwe uitstraling geven. Zelfs een vloer met hardnekkige en grote vlekken, ook in grote aantallen, ziet er na het bezoek van onze tapijtreinigers weer zo goed als nieuw uit. En omdat wij aantrekkelijke schoonmaaktarieven hanteren, hoeft u niet eens veel te betalen om uw vloer volledig schoon te laten maken

Professionele vloerreiniging in alle soorten bedrijfspanden 

Tapijtreiniger Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten tapijten reinigen. Dit betekent dat wij alle bedrijven kunnen helpen door hun vloer een make-over te geven. Van kantoorpanden tot winkels: Chem-Dry Ramaker komt overal. U kunt ons ook inhuren als u de vloerbedekking in uw schoolpand, overheidsinstelling of gezondheidspraktijk een grote beurt wilt geven. Wij werken in alle mogelijke sectoren. 

Direct een afspraak maken? Neem contact op 

Wilt u een afspraak maken met de tapijtreinigers van Chem-Dry Ramaker om uw stoffen vloerbedekking zo snel mogelijk een grote beurt te geven? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Ook als u een vraag heeft aan onze professionals, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vraag graag om u een duidelijker beeld te geven van onze werkwijze, onze services in het algemeen of onze tarieven.