Bel ons op 085 8200784

Tapijt laten reinigen door tapijtreiniger

U heeft een prachtig tapijt in huis of in uw bedrijfspand liggen, maar nu zit er een flinke vlek op de stof. Door deze vlek ziet het vloerkleed er niet meer zo mooi uit. Wilt u hier iets aan doen? Dan kunt u zelf aan de slag gaan met speciale schoonmaakmiddelen voor uw stoffen vloerbedekking, maar u kunt ook een tapijtreiniger inhuren om uw tapijt te behandelen.

Contact opnemen

Langer plezier van uw kostbare tapijt of vloerkleed

Door uw vloerkleed te laten reinigen, heeft u langer plezier van het kleed. U hoeft het vloerkleed niet te vervangen door die lelijke vlek, maar kunt het kleed nog jaren laten liggen. Zeker als u gehecht bent aan uw vloerkleed, is dit een groot voordeel van onze dienstverlening. En omdat wij 20 jaar ervaring hebben in het schoonmaken van verschillende soorten tapijten, ziet uw vloerkleed er na onze behandeling weer zo goed als nieuw uit.

Een professionele reiniger voor particulieren en bedrijven

Chem-Dry Ramaker kan de tapijten van particulieren schoonmaken, maar helpt ook zakelijke klanten. Heeft u een prachtig vloerkleed in uw bedrijfspand liggen, dat door een ongelukje of door veelvuldig gebruik niet meer zo mooi is als voorheen? Dan komen wij graag bij u langs om het vloerkleed schoon te maken. Ook hardnekkige en grote vlekken pakken wij aan.

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken met Chem-Dry Ramaker, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen bij u langs om uw vloerkleed te behandelen: u hoeft niet naar ons te komen. Ook goed om te weten: Chem-Dry Ramaker rekent nooit voorrijkosten en biedt altijd een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u uw tapijt laten reinigen door een tapijtreiniger? Of heeft u andere vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Uw gegevens