Bel ons op 085 8200784

PVC vloer laten onderhouden vloerreiniging PVC

Heeft u een PVC vloer gekocht voor uw bedrijfspand of voor in uw huis en wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van deze vloer? Dan is het uiterst belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Alleen met het juiste onderhoud heeft een vloer van PVC namelijk een lange levensduur. Zonder enig onderhoud, met te weinig onderhoud of met het verkeerde onderhoud gaat uw vloer van PVC sneller kapot. 

Neem contact met ons op

PVC vloer onderhoud door Chem-Dry Ramaker 

Chem-Dry Ramaker is gespecialiseerd in het vakkundig, nauwkeurig en grondig reinigen van verschillende soorten oppervlakken zoals marmer vloeren, linoleum of bijvoorbeeld natuurstenen vloeren. Ook uw vloer van PVC kunnen wij op hoog niveau reinigen. Dit doen wij met een milieuvriendelijk reinigingsproduct. Laat u uw vloer reinigen door onze experts, dan ziet deze er altijd geweldig uit. En dit zonder dat u het milieu schaadt.

Ook bij hardnekkige vlekken 

Wij kunnen een licht vervuilde vloer op hoog niveau reinigen, maar ook hardnekkige vlekken kunnen wij als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Is uw vloer van PVC door intensief gebruik erg vies geworden? Dan betekent dit niet dat u de vloer moet vervangen. Wij komen graag bij u langs om alle vlekken te verwijderen, zodat uw vloer weer jaren mee gaat. 

U kunt eenmalig gebruik maken van onze dienstverlening, maar het laten onderhouden van uw vloer is ook per maand, per kwartaal of per jaar mogelijk. U bepaalt zelf hoe vaak wij langs moeten komen. 

Een afspraak maken voor professioneel onderhoud 

Wilt u de levensduur van uw kostbare vloer verlengen? Maak dan direct een afspraak met Chem-Dry Ramaker en laat uw vloer door professionele, ervaren en betrouwbare experts onderhouden. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, voor u een afspraak maakt? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.