Bel ons op 085 8200784

Chemdry Ramaker

Chemdry Ramaker is gespecialiseerd in meubelreiniging, tapijtreiniging en vloerreiniging. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen. Uw meubilair kan zowel bij u thuis/bij uw bedrijf als bij ons in de werkplaats worden gereinigd. Dit alles afhankelijk van uw situatie en uw vraag. Een groot voordeel is dat wij geen voorrijkosten rekenen en al ruim 20 jaar ervaring hebben. Verder maken wij gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten. 

Neem contact op      Vraag offerte aan

Reiniging door Chemdry Ramaker

Heeft u vieze vlekken in uw meubilair of ruikt het allemaal niet meer zo fris? U kunt bijvoorbeeld een nieuwe bank aanschaffen, maar door een reiniging van ons ziet uw meubilair er weer als nieuw uit en ruikt uw meubilair weer fris. U kunt altijd op ons rekenen, of u nou zakelijk of als particulier bij ons komt. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van bureaustoelen, vergaderzalen, vloerbedekking. 

Zakelijk reinigen

Chemdry Ramaker is een uitstekende keuze voor de schoonmaak en onderhoud van kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken enzovoort. Wij kunnen binnen en buiten kantooruren reinigen. Een regelmatige zakelijke reiniging is belangrijk voor uw medewerkers, maar ook voor uw klanten. Een goede eerste indruk en uitstraling komen daar bij kijken. 

Particulier reinigen 

Naast dat wij de zakelijke markt helpen, staan wij ook voor particulieren klaar. Voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerbedekking zoals vloerkleden en tapijt, maar ook gestoffeerd meubilair zoals banken en fauteuils. 

Waarom kiezen voor Chemdry Ramaker?

Wij zijn een laagdrempelige en eenvoudig te benaderen onderneming. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als u contact met ons opneemt of een offerte aanvraagt, geven wij advies op maat. De offerte is vrijblijvend. 

Contact of offerte

Is uw vloer, meubilair of tapijt toe aan een grondige reiniging? Wij helpen zakelijke klanten en particuliere klanten. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij helpen u graag. 

Neem contact op      Vraag offerte aan