Bel ons op 085 8200784

Chemdry Hoogeveen

Chemdry Hoogeveen is uw specialist in meubelreiniging, vloerreiniging en tapijtreiniging voor bedrijven en particulieren. Wij staan bekend om onze jarenlange ervaring, unieke reinigingsmethode en maken gebruik van milieuvriendelijke producten.

Neem contact op     Vraag offerte aan

Meubelreiniging

Bij Chemdry Ramaker kunt u terecht voor een grondige meubelreiniging. Wij reinigen meubels voor zowel consumenten als bedrijven. Na een grondige reiniging zien uw meubels er weer als nieuw uit en ruiken heerlijk fris. Wij kunnen op locatie komen voor de reiniging. We rekenen geen voorrijkosten. Wij reinigen:

Tapijtreiniging

Is uw vloerbedekking toe aan een grondige reiniging? Wij bieden de juiste behandeling voor uw tapijt en kunnen vlekken verwijderen zoals: wijn, koffie, thee, olie, inkt. Geen vlek is ons te gek. Wij hanteren de volgende werkwijze voor het reinigen van uw tapijt, ongeacht welke reinigingsmethode:

 1. Vooraf stofzuigen met een borstelstofzuiger
 2. Afhankelijk van het tapijt de vezels licht opharken
 3. Zwaar vervuilde plekken behandelen met een pre-spray
 4. Inborstelen van de pre-spray
 5. Reinigen met koolzuur (The Natural®)
 6. Nabehandelen met een katoenen pad (deze stap is niet altijd nodig of mogelijk)
 7. Vlekken behandelen
 8. Indien nodig, nazuigen
 9. Vezels opharken
   

Vloerreiniging

Wij doen naast meubelreiniging en tapijtreiniging, ook vloerreiniging. Wij reinigen harde en elastische vloeren. Denk bijvoorbeeld aan linoleumvloeren, pvc-vloeren, vinylvloeren, natuurstenen vloeren enzovoort. Vloeren gaan tientallen jaren mee maar vragen wel om regelmatig onderhoud. Het onderhoud dat wij uitvoeren is gebaseerd op het soort vloer en de gebruiksintensiteit van de vloer. U bent bij ons verzekerd van een deskundige aanpak in vloeronderhoud. Wij rekenen geen voorrijkosten dus vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. 
 

Neem contact op met Chemdry Hoogeveen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Chemdry Ramaker Hoogeveen? Wij geven u graag advies. Neem contact met ons op via het contactformulier of neem telefonisch contact op. 

Neem contact op      Vraag offerte aan