Bel ons op 085 8200784

Natuursteen vloer laten reinigen in Apeldoorn

Een natuursteen vloer is erg slijtvast. Deze vloer gaat dan ook vele jaren mee, ook als u de vloer erg intensief gebruikt. Het enige nadeel van een vloer van natuursteen, is dat deze niet gemakkelijk te reinigen is. Dit komt ten eerste omdat u niet alle schoonmaakmiddelen op natuursteen kunt gebruiken. Daarnaast bevat een vloer van natuursteen vele kieren, gaten, gleuven en grove oppervlakken. Deze zijn lastiger schoon te maken. Is uw vloer door de jaren heen erg vies geworden, maar wilt u deze nog niet vervangen? Neem dan contact op met Chem-Dry Ramaker. Wij kunnen uw vloer namelijk vakkundig, snel én milieuvriendelijk reinigen, tot deze 100% hygiënisch schoon is.

Bacteriën en schimmels in uw natuursteen vloer

In de vele kieren, gaten en gleuven van uw vloer kunnen bacteriën en schimmels gaan zitten. Gelukkig weten wij precies hoe we met deze bacteriën en schimmels om moeten gaan. Door uw vloer een grote schoonmaakbeurt te geven, verdwijnen de bacteriën en schimmels als sneeuw voor de zon.

Uw vloer vakkundig laten reinigen

U kunt uw vloer van natuursteen zelf reinigen, maar de kans is groot dat er na uw schoonmaakbeurt nog vlekken, bacteriën en schimmels achterblijven. Daar komt nog bij dat het zelf reinigen van uw vloer veel tijd en energie kost. Wilt u uzelf een hoop gedoe besparen én wilt u uw vloer 100% hygiënisch laten reinigen? Huur dan een expert in voor het reinigen van uw natuurstenen vloer. Chem-Dry Ramaker heeft al vele jaren ervaring met het reinigen van verschillende soorten vloeren. Ook vloeren van natuursteen kunnen wij vakkundig schoonmaken. Het maakt niet uit van welke steensoort uw vloer gemaakt is. Wij reinigen leisteen, maar ook kalksteen en marmer.

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker

Bij het reinigen van uw vloer van natuursteen, werken wij enkel met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn niet alleen onschadelijk voor het milieu, maar ook voor uw vloer. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat uw vloer beschadigd raakt door de schoonmaakbeurt van onze vloerexperts. Als we uw vloer gereinigd hebben met onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, moet deze enkele uren drogen. Na een droogtijd van vier uur kunt u gewoon weer over de vloer heen lopen.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze schoonmaakmiddelen of onze ervaringen bij het reinigen van natuursteen vloeren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wilt u direct een afspraak maken voor een complete vloerreiniging in Apeldoorn of de directe omgeving van Apeldoorn? Dan kunt u ook contact opnemen.

Neem contact met ons op