Bel ons op 085 8200784

Natuursteen laten impregneren in Overijssel 

marmerenvloer

Heeft u een vloer van natuursteen? Dan raden wij u aan deze door een professioneel schoonmaakbedrijf te laten reinigen. Een schoonmaakbedrijf als Chem-Dry Ramaker kan namelijk al het vuil van de vloer verwijderen: ook het vuil dat tussen de kieren en naden zit. Daarnaast kunnen wij uw vloer voor u impregneren, zodat deze langer meegaat en bovendien langer schoon blijft. 

Neem contact met ons op

Reinigen en impregneren: de ideale combinatie 

Wij zien het reinigen en het impregneren van een vloer als de ideale combinatie. Bij het reinigen van uw vloer wordt deze schoongemaakt. Alle viezigheden verdwijnen als sneeuw voor de zon: ook de viezigheden die tussen de naden en kieren van de vloer zitten. Is uw vloer helemaal schoon, dan wordt deze geïmpregneerd. De extra beschermlaag die hierbij wordt aangebracht, voorkomt dat uw vloer slijt. Ook kunt u uw vloer gemakkelijker reinigen met de extra beschermlaag na het impregneren. 

Kortom, met reinigen en impregneren zorgt u voor een prachtige vloer, waar u vele jaren plezier van heeft. 

Waarom Chem-Dry Ramaker? 

Wij hebben al 20 jaar ervaring met het reinigen en impregneren van vele soorten natuursteen vloeren. Huurt u onze schoonmakers in, dan weet u zeker dat uw vloer goed schoongemaakt en geïmpregneerd wordt. Ook krijgt u bij ons altijd een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. En hecht u veel waarde aan duurzaamheid? Dan zit u ook zeker goed bij Chem-Dry Ramaker, want wij maken uw vloer met milieuvriendelijke producten schoon. Ook het middel dat wij gebruiken bij het impregneren van uw vloer, is duurzaam. 

Wilt u direct een afspraak maken om uw vloer in Overijssel te laten impregneren? Neem dan contact met ons op. Ook als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen, mailen of ons contactfomrulier invullen op onze contactpagina.