Bel ons op 085 8200784

Natuursteen laten impregneren in Gelderland 

Heeft u een vloer van natuursteen? Dan raden wij u aan deze niet alleen professioneel te laten reinigen, maar ook te laten impregneren. Bij het impregneren van uw vloer wordt er een beschermlaagje op de vloer aangebracht. Dit beschermlaagje zorgt ervoor dat uw vloer er mooier uitziet en bovendien langer mee gaat. Chem-Dry Ramaker komt graag naar u toe in Gelderland om uw vloer onder handen te nemen. 

Neem contact met ons op

Drie redenen om uw vloer te laten impregneren 

Er zijn tenminste drie redenen om uw vloer te laten behandelen door Chem-Dry Ramaker. Ten eerste zorgt impregneren ervoor dat uw vloer beter beschermd is tegen vocht en vuil. Dit heeft een positief effect op de levensduur van uw vloer. Daarnaast ziet uw vloer er mooier uit na het impregneren. Dit betekent dat ook de uitstraling van uw interieur verbetert als u gebruik maakt van de diensten van Chem-Dry Ramaker. Tot slot kunt u uw vloer gemakkelijker en sneller schoonmaken na het impregneren.

Uw vloer laten behandelen door een expert 

Chem-Dry Ramaker heeft door de jaren heen al vele natuursteen vloeren in Gelderland behandeld. Huurt u onze experts in voor het impregneren van uw vloer, dan weet u zeker dat dit goed gebeurt. Ook krijgt u altijd een garantie op onze werkzaamheden. Deze garantie geldt ook op onze professionele vloerreiniging. 

Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf of wilt u Chem-Dry Ramaker direct inhuren? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen, maar wij zijn ook per mail bereikbaar. Ook kunt u het contactformulier op de Chem-Dry Ramaker website invullen.