Bel ons op 085 8200784

Onderhoud stoffen bank 

Onderhoud stoffen bank

Hoe lang een stoffen bank mee gaat, is afhankelijk van diverse factoren. Een factor die de levensduur van het meubel sterk beïnvloedt, is het onderhoud. Geeft u uw bankstel regelmatig een onderhouds beurt, dan gaat deze simpelweg veel langer mee.

Maar hoe kunt u uw meubel het beste onderhouden?

Ik wil een schone bank

Kruimels verwijderen met een stofzuiger 

Eet u regelmatig chips of andere snacks voor de televisie? Dan komen er al snel kruimels op de bank te liggen. Deze kunt u het beste verwijderen door uw bankstel te stofzuigen. Voor u de stofzuiger pakt, haalt u eerst de kussens van het bankstel. Deze schudt u goed uit, zodat alle kruimels verdwijnen. Vervolgens maakt u uw bankstel voorzichtig schoon met de stofzuiger. Let op: doe dit met een speciaal opzetstuk, zodat de stofzuiger uw meubel niet kan beschadigen. 

Het meubel grondig reinigen 

Als u de kruimels van uw bankstel verwijderd heeft, is het meubel nog niet schoon. De kans is groot dat er nog vlekken in de stof zitten. Ook kan de stof wat vies verkleurd zijn door intensief gebruik. Wilt u uw meubel weer als nieuw laten ogen? Dan moet u het bankstel grondig reinigen. 

Dit kunt u beter niet zelf doen. Niet alleen omdat hardnekkige vlekken erg lastig zijn om te verwijderen, maar ook zeker omdat bepaalde schoonmaakmiddelen uw bank kunnen beschadigen. Wilt u uw bankstel écht goed laten reinigen? Neem dan contact met ons op. 

Waarom Chem-Dry Ramaker inhuren? 

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het reinigen van alle soorten banken. Ook uw stoffen bankstel kunnen wij op hoog niveau schoonmaken. Dit doen wij altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, zonder voorrijkosten én met een garantie op onze werkzaamheden. Meer weten? Neem dan gerust contact op.

Uw gegevens