Bel ons op 085 8200784

Meubels laten reinigen Overijssel

Uw meubels kunnen vies worden door het knoeien van etenswaren of dranken, maar ook door veelvuldig gebruik of bijvoorbeeld het contact met vieze schoenen. Heeft u een vlek op een meubelstuk gekregen en vindt u het zonde om het meubelstuk compleet te moeten vervangen? Dan investeert u in meubelreiniging door Chem-Dry Ramaker. Onze meubelreinigers kunnen alle soorten vlekken uit alle soorten meubelstukken en stoffen verwijderen.

Neem contact met ons op

Meubelreiniging met professionele schoonmaakmiddelen

Wij werken altijd met professionele schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen effectief, maar bovendien mild voor alle soorten stoffen. Dit betekent dat onze schoonmaakmiddelen stoffen nooit dunner maken, maar ook niet kunnen verkleuren. Laat u uw vieze meubelstukken door onze reinigingsexperts schoonmaken, dan weet u zeker dat dit helemaal goed gaat.

Ook zijn onze schoonmaakmiddelen volledig veilig voor u en uw omgeving. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw gereinigde bank schadelijke stoffen uitscheidt door onze reiniging, want bij Chem-Dry Ramaker is dit nooit het geval.

Het werkgebied van Chem-Dry Ramaker

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen (Drenthe), maar hebben een groter werkgebied dan alleen deze woonplaats. Zo werken wij ook in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Ook kunnen wij zowel particulieren als ondernemers van dienst zijn. Dit betekent dat u de meubelstukken in uw woning kunt laten reinigen, maar ons ook kunt inhuren voor het reinigen van de meubels in uw kantoorpand. Zelfs als u tientallen meubelstukken wilt laten reinigen, is dit mogelijk. Wij gaan namelijk geen enkele uitdaging uit de weg en nemen ook grote projecten aan.

Heeft u vragen over onze werkwijze, onze tarieven of de meubels die wij kunnen reinigen? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken, kunt u contact met ons opnemen