Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Overijssel

Als er een vlek op uw meubelstuk zit, moet u hier de hele dag tegenaan kijken. Gaat het om een grote vlek die de uitstraling van het meubelstuk echt verpest, dan is dit erg vervelend. Door uw meubelstuk op professionele wijze te laten reinigen door de schoonmaakexperts van Chem-Dry Ramaker, hoeft u niet langer tegen de lelijke vlek aan te kijken. Uw meubelstuk ziet er weer zo goed als nieuw uit en dat voor een minimale investering in onze dienstverlening. 

contact opnemen

De diensten van Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker is al 20 jaar gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten stoffen. Door onze jarenlange ervaring in het schoonmaken van stoffen, zijn wij in staat zelfs de meest hardnekkige vlekken van uw stoffen meubelstukken te verwijderen. Of het nu gaat om een bank met een vlek, een fauteuil met een lelijke vlek die u zelf niet kunt verwijderen of een vies gordijn: wij helpen u graag de vlek te verwijderen. 

Wij werken altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, ofwel schoonmaakmiddelen die de klus klaren zonder het milieu te schaden. Vindt u het belangrijk om uw meubels schoon te krijgen, maar wilt u het milieu hierbij niet schaden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

De garanties van Chem-Dry Ramaker

Wij bieden enkele garanties bij de professionele meubelreiniging in de provincie Overrijsel. Ten eerste rekenen wij nooit voorrijkosten, zodat u nooit extra hoeft te betalen voor onze dienstverlening aan huis of in uw bedrijfspand. Daarnaast heeft u bij ons de garantie dat er geen zeep gebruikt wordt bij het reinigen. Tot slot krijgt u een algemene garantie op onze werkzaamheden, zodat u zeker weet dat u het gewenste resultaat uit onze dienstverlening haalt.

Meer weten over onze professionele meubelreiniging? Neem dan contact met ons op.