Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Overijssel

Is er een lelijke vlek op uw favoriete meubelstuk gekomen? Dan hoeft u hier niet de hele tijd tegenaan te kijken en is het ook zeker niet nodig om een nieuw meubelstuk te kopen, want Chem-Dry Ramaker helpt u graag de vlek te verwijderen. De vlek verdwijnt helemaal, zonder dat u hier iets van ziet.

Contact opnemen

Meubelreiniging: geef uw meubels een langere levensduur

Door Chem-Dry Ramaker in te huren voor de professionele reiniging van uw meubelstukken, kunt u de levensduur van uw meubels flink verlengen. Meubels die u wellicht al lang weg had gegooid door de lelijke vlekken in de stof, zien er na de komst van onze schoonmakers weer zo goed als nieuw uit. U kunt er langer van genieten en bespaart geld op nieuwe meubelstukken.

Nu denkt u misschien dat een meubelstuk na de meubelreiniging van Chem-Dry Ramaker er nooit zo goed als nieuw uit kan zien. Bij veel reinigingsmiddelen blijft er altijd een vlek achter of wordt de kleur van de stof vaal, maar bij onze reinigingsmiddelen is dit niet het geval. Wij gebruiken de beste schoonmaakmiddelen om uw meubels schoon te maken, die de kleur van de stof behouden en de vlek helemaal verwijderen. U ziet echt niets van de professionele meubelreiniging terug in het meubelstuk, maar krijgt een gloednieuw meubel voor een kleine investering. 

Het werkgebied van Chem-Dry Ramaker

Wij hebben een groot werkgebied. We zijn gevestigd in Hoogeveen, maar werken ook ver buiten deze regio. Ook als u uw meubels in Overijssel wil laten reinigen, kunt u bij ons terecht. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen eventueel direct een afspraak inplannen voor de professionele reiniging van uw meubels.