Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Gelderland

Stoffen meubelstukken kunnen door de jaren heen flink vies worden. Zelfs als u heel zuinig met uw meubels omgaat, is de kans groot dat hier enkele vlekken op komen in de loop der jaren. Heeft uw favoriete meubelstuk enkele grote vlekken, maar vindt u het zonde om dit meubelstuk om deze vlekken af te moeten schrijven? Dan is dit gelukkig helemaal niet nodig, want Chem-Dry Ramaker kan alle soorten vlekken voor u verwijderen. 

contact opnemen

Professionele meubelreiniging door Chem-Dry Ramaker

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten meubelstukken. Denk hierbij aan stoffen banken die bij particulieren in de woonkamer staan, maar ook aan stoffen meubelstukken in bedrijfspanden en winkelpanden. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij alle soorten stoffen meubelstukken voor u reinigen. Ook geven wij u de garantie dat dit altijd op hoog niveau gebeurt. Dit betekent dat u geen enkele vlek meer ziet na het reinigen, maar ook dat de oorspronkelijke staat van de stof niet wordt aangetast. Geen vervaagde kleuren of vlekken van het schoonmaken, maar een perfect schoon meubelstuk. 

Waarom Chem-Dry Ramaker?

Er zijn enkele goede redenen om de reiniging van uw meubelstukken over te laten aan Chem-Dry Ramaker. De belangrijkste voordelen van onze dienstverlening, zijn de volgende:
- Wij hebben al 20 jaar ervaring in het vak.
- Wij rekenen nooit voorrijkosten. 
- Wij maken geen gebruik van schadelijke zepen, maar reinigen altijd volledig milieuvriendelijk
- Wij bieden altijd een garantie op onze werkzaamheden. 
- Wij zijn in heel Gelderland actief. 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in met onze schoonmakers om uw meubelstukken te laten reinigen. Meer weten over onze dienstverlening voor u een afspraak inplant? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.