Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Meubelreiniging in Emmen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U knoeit koffie op de bank, uw visite laat een glas met wijn vallen of uw kind gaat aan de haal met viltstiften en u krijgt uw geliefde meubelstuk niet meer schoon. Dit betekent niet dat u een nieuw meubelstuk aan moet schaffen, want gelukkig is Chem-Dry Ramaker gespecialiseerd in het op professionele wijze reinigen van meubelstukken

contact opnemen

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker

Chem-Dry Ramaker is al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten meubels. Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten die niet schadelijk zijn voor de meubels die u laat behandelen, maar bovendien niet schadelijk zijn voor het milieu. Ook werken wij enkel met ervaren specialisten, die door de jaren heen al vele soorten meubelstukken hebben gereinigd. 

Het maakt niet uit welk meubelstuk vies is geworden en wat voor vlek er op het meubelstuk zit: wij helpen u graag met meubelreiniging in Emmen. Ook als het om een hardnekkige vlek gaat die u er zelf met geen mogelijkheid uit krijgt of het een kostbaar meubelstuk betredft, komen wij in actie. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen er altijd voor dat uw meubelstuk er weer zo goed als nieuw uit ziet.

Het werkgebied van Chem-Dry Ramaker

Ons kantoor is gevestigd in Hoogeveen, maar wij werken ook buiten deze stad in de provincie Drenthe. Zo kunt u ons ook inhuren voor het reinigen van meubels in Emmen, Apeldoorn, Zwolle, Deventer en andere steden in de omgeving. Verder maakt het niet uit of u een particuliere klant bent of een meubel in uw bedrijfspand wil laten reinigen, want wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.