Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniging in Overijssel

Houten, metalen en kunststof meubelstukken zijn eenvoudig te reinigen, maar bij stoffen meubels is dit toch lastiger. Zijn uw meubelstukken door de jaren heen flink vies geworden, maar weet u niet goed hoe u de meubels schoon moet maken? Dan helpt Chem-Dry Ramaker u graag met de professionele reiniging van al uw stoffen meubelstukken. 

Contact opnemen

Geld besparen? Laat uw meubels reinigen

U kunt nieuwe meubels aanschaffen als uw oude meubelstukken vies zijn geworden, maar dit is zeker niet altijd nodig. Door contact op te nemen met Chem-Dry Ramaker, kunt u de meubels namelijk op professionele wijze schoon laten maken. De meubels zien er weer zo goed als nieuw uit en u bespaart veel geld op de aanschaf van nieuwe meubelstukken. 

Meubelreiniging voor particulieren en bedrijven in Overijssel

Chem-Dry Ramaker kan particulieren helpen met het reinigen van hun meubelstukken, maar onze schoonmakers kunnen ook grote opdrachten aannemen bij bedrijven. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorpand met een groot aantal meubelstukken die echt gereinigd moeten worden? Dan kunt u dit ook door onze schoonmakers laten doen. Wij komen langs voor het reinigen van een enkel meubelstuk, maar ook voor het reinigen van meerdere meubelstukken in Overijssel.

Milieuvriendelijke reiniging met het beste resultaat

Wij gebruiken de beste reinigingsmiddelen bij het schoonmaken van uw meubelstukken. Deze reinigingsmiddelen zorgen niet alleen voor het beste resultaat, maar zijn bovendien volledig milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van onze dienstverlening krijgt u schone meubels, maar dan wel zonder enige schade aan te brengen aan het milieu. 

Meer weten over onze diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct een afspraak maken met onze schoonmakers, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen.