Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren in Overijssel

Sommige vlekken kunt u zelf onmogelijk verwijderen. Denk hierbij aan vlekken door bepaalde voedingsmiddelen of dranken, maar ook aan vlekken in bepaalde kwetsbare stoffen. Heeft u een vlek in uw favoriete meubelstuk zitten, die u absoluut niet zelf kunt verwijderen? Schakel dan Chem-Dry Ramaker in: uw professionele meubelreiniger in Overijssel en omgeving.

Neem contact met ons op

Meubels reinigen bij particulieren 

Het maakt niet uit wat voor vlek u in uw favoriete meubelstuk heeft zitten en welke stof er precies gereinigd moet worden, want Chem-Dry Ramaker kan alle soorten vlekken verwijderen en alle soorten stoffen behandelen. Wij komen bij u langs zonder voorrijkosten te rekenen en gaan direct aan de slag met het verwijderen van de vlek en het volledig schoonmaken van het betreffende meubelstuk. Zo is aan het einde van de rit de vlek niet alleen verdwenen, maar ziet het meubelstuk er weer zo goed als nieuw uit.

Meubels reinigen bij bedrijven 

Wij komen niet alleen langs bij particulieren, maar ook bij bedrijven. Zo kunnen wij ook meubels reinigen in een kantoorpand, in de wachtkamer van een medische instelling of in een showroom. En wilt u de meubels in uw winkelpand onder handen laten nemen door een professionele meubelreiniger? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze reinigingsspecialisten komen met alle nodige schoonmaakmiddelen bij u langs en gaan direct aan de slag. Na enkele uren herkent u uw meubels bijna niet meer, zo brandschoon zijn de meubelstukken na onze professionele meubelreiniging. 
 
Wilt u meer weten over het huren van onze reinigingsspecialisten? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken met Chem-Dry Ramaker voor professionele meubelreiniging in Overijssel, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw meubel(s) te reinigen.