Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren in Hoogeveen

Door het knoeien van eten en/of drinken, het gebruik van inkt of simpelweg het veelvuldig gebruiken van een meubelstuk, kunnen er vlekken in de stof komen. Heeft u een vlek op uw favoriete bank, die mooie fauteuil in de woonkamer of die dure design bureaustoel? Dan hoeft u hier niet tegenaan te blijven kijken. Chem-Dry Ramaker kan alle vlekken in Hoogeveen en omgeving namelijk op professionele wijze verwijderen.

Neem contact met ons op

Meubels reinigen bij particulieren

Uw kind gaat aan de slag met een stift op de bank, u knoeit wijn op uw favoriete fauteuil of u gebruikt de eetkamerstoelen zo vaak, dat er vlekken op zijn gekomen. In dit geval kunt u onze professionele meubelreinigers bellen. Wij komen bij u langs om alle opvallende of minder opvallende vlekken in uw meubels effectief te verwijderen. En omdat wij hierbij enkel gebruik maken van milieuvriendelijke en volledig veilige schoonmaakmiddelen, hoeft u zich geen zorgen te maken om het milieu of uw eigen gezondheid.

Meubels reinigen bij bedrijven

Ook bedrijven kunnen ons inschakelen voor professionele meubelreiniging in Hoogeveen en omgeving. Het maakt niet uit welk meubelstuk vies is geworden, want alle meubelstukken in uw kantoor-, winkel of bedrijfspand kunnen door ons gereinigd worden. Goed om te weten: wij komen bij u langs op locatie, dus u hoeft de meubels niet naar ons kantoor te vervoeren. 

Chem-Dry Ramaker: uw professionele en ervaren meubelreiniger

Wilt u die lelijke vlek in uw favoriete meubelstuk op professionele wijze laten reinigen? Dan kunt u Chem-Dry Ramaker huren, dé specialist op het gebied van meubelreiniging. Wilt u meer weten over onze werkwijze voor u een afspraak maakt om uw meubel of meubels te laten schoonmaken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.