Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Meubelreiniger huren in Emmen

Als er een vlek op uw bank, uw fauteuil, uw bureaustoel of uw eetkamerstoel komt, hoeft u dit meubelstuk niet direct bij het oud vuil te zetten. Zelf kunt u de hardnekkige vlek misschien niet verwijderen, maar een professional kan dit wel voor u doen. Huurt u Chem-Dry Ramaker in voor het professioneel reinigen van het bevlekte meubelstuk, dan heeft u de garantie dat de vlek volledig verwijderd wordt.

Neem contact met ons op

Waarom een professionele meubelreiniger inhuren?

De belangrijkste reden om een professionele meubelreiniger in te huren voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, is de garantie op een goede schoonmaakbeurt. Gaat u zelf aan de slag met een schoonmaakmiddel of vlekverwijderaar, dan weet u niet zeker of de vlek wel echt verdwijnt. Ook kan uw meubelstuk beschadigen door het gebruik van bepaalde schoonmaakmiddelen. Huurt u een professioneel reinigingsbedrijf in, dan hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Chem-Dry Ramaker verwijdert niet alleen iedere vlek, maar behoudt hierbij ook de kwaliteit van het te reinigen meubelstuk. 

De werkwijze van Chem-Dry Ramaker

Wij werken altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn net zo effectief als de chemische stoffen, maar wel beter voor het milieu. Ook reinigen wij altijd bij de klant op locatie. Dit betekent dat u uw vieze bank niet naar ons kantoor hoeft te brengen, maar dat u onze schoonmakers gewoon thuis kunt verwachten. En omdat wij nooit voorrijkosten rekenen, hoeft u zich geen zorgen te maken om hoge, onverwachte kostenposten.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken voor meubelreiniging in Emmen, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw meubel(s) te reinigen.