Bel ons op 085 8200784

Meubelreiniger huren in Drenthe

De meeste vlekken in meubelstukken zijn lastig te verwijderen. U kunt proberen de vlek te verwijderen met een nat doekje en wat zeep, maar vaak gaat dit niet goed. De vlek blijft zitten, de stof van het meubelstuk verkleurt of de vlek wordt juist groter. Om de vlek volledig te verwijderen zonder de stof van het meubelstuk te schaden, kunt u beter een professionele meubelreiniger inhuren. Chem-Dry Ramaker is uw reinigingsspecialist in Drenthe en omgeving, die u hier graag bij helpt. 

Neem contact met ons op

Altijd een garantie op de werkzaamheden

Huurt u Chem-Dry Ramaker in voor het op professionele wijze reinigen van uw meubelstuk of meubelstukken, dan krijgt u altijd een garantie op de werkzaamheden. Dit betekent dat als wij uw schoonmaakklus aannemen, u zeker weet dat wij een goed resultaat zullen bieden. Wij gaan pas naar huis als de vlek in uw meubelstuk helemaal verwijderd is en u tevreden bent met de door ons geboden schoonmaakdiensten

Meubelreiniging in kantoren en andere bedrijfspanden

Wij reinigen niet alleen meubelstukken bij particulieren, maar hebben ook veel bedrijven in ons klantenbestand. Gebruikt u al jaren dezelfde meubels in uw kantoorpand en zitten hier verschillende hardnekkige vlekken op? Dan komen wij graag langs om al deze meubelstukken professioneel te reinigen. Ook als u meubels wil laten reinigen in uw showroom of winkelpand, is dit mogelijk. Wij bedienen alle soorten ondernemers, in alle branches. 

Chem-Dry Ramaker gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dit betekent dat u ons ook in kunt huren als u een grote klus heeft, bijvoorbeeld voor het reinigen van tientallen meubelstukken. Direct een afspraak maken voor professionele meubelreiniging in Drenthe en omgeving? Neem dan contact met ons op. U kunt ook contact met ons opnemen om eventuele vragen over onze dienstverlening te laten beantwoorden.