Bel ons op 085 8200784

Bank laten reinigen door Chem-Dry Ramaker                           

Toen u uw bank enkele jaren geleden aanschafte, zag het meubelstuk er geweldig uit. Nu is dit wel anders. Door enkele jaren intensief gebruik zitten er meerdere vlekken op  de stof van uw bank. Wilt u hier iets aan doen? Dan kan Chem-Dry Ramaker u helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van meubels, waaronder ook banken

Neem contact met ons op

Uw bankstel laten reinigen door een professionele meubelreiniger 

Chem-Dry Ramaker is een professionele en ervaren meubelreiniger. Wij kunnen verschillende soorten meubels voor u schoonmaken, ook als hier hardnekkige vlekken op zitten. Door gebruik te maken van de juiste schoonmaakmiddelen en de beste schoonmaaktechnieken te hanteren, maken wij uw zitmeubel weer helemaal schoon. En omdat wij naar uw woning komen om uw bankstel te reinigen, hoeft u niet eens de deur uit om dit meubelstuk schoon te laten maken. 
 
U kunt ons inhuren om enkel uw bankstel te reinigen, maar wij kunnen ook direct uw andere stoffen meubelstukken schoonmaken. Is uw fauteuil bijvoorbeeld ook aan een schoonmaakbeurt toe? Dan kunnen wij ook dit meubel voor u schoonmaken.

Volledig milieuvriendelijke reiniging door Chem-Dry Ramaker 

Wij maken enkel gebruik van milieuvriendelijke producten bij het reinigen van uw bankstel. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u het milieu schaadt door uw bankstel te laten reinigen. Verder zijn onze schoonmaakmiddelen ook volledig veilig. Omdat de middelen niet chemisch zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken om uw gezondheid of de gezondheid van uw kinderen. 
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze, de schoonmaakmiddelen die wij gebruiken of onze tarieven? Neem dan contact met ons op. Wilt u een afspraak maken met onze professionele schoonmakers, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs.