Bel ons op 085 8200784

Matras reinigen

De grote vlekken op uw matras zijn met geen enkele mogelijkheid uit te wassen. Indien uw matras gereinigd moet worden, bent u aan het juiste adres bij Chem-Dry Ramaker. Dode huidcellen, etensresten en bacteriën verzamelen zich in en op uw matras, en het is daarom aan te raden om deze regelmatig schoon te laten maken. U zult profiteren van de gezondere leefomgeving. Chem-Dry Ramaker wil graag bijdragen aan uw bacterie-arme slaapkamer. Een matras reinigen op locatie in Noord- en Midden Nederland is dan ook geen enkel probleem voor ons!

Uw matras weer schoon en fris

Chem-Dry Ramaker is de specialist in het reinigen van matrassen en zitmeubels. Het neutraliseren van geuren gebeurt met onze speciale methode op basis van een koolzuurreiniging. Wij hebben net zo min behoefte aan een drijfnat matras als u. Bacteriën houden van vochtige plekken, maar wij houden niet van deze micro-organismen. Door de koolzuurreinigingsmethode gebruiken wij 90 procent minder vocht, waardoor u al na één tot twee uur de ruimte kunt gebruiken. Het eindresultaat is een schoon en fris matras. Reinigen door Chem-Dry Ramaker staat garant voor ervaring, kwaliteit en milieubewust handelen. Een matras reinigen gebeurt zonder het gebruik van zeep of poeder. Wij reinigen uw producten uitsluitend met milieuvriendelijke producten.

Neem gerust contact op

Uw matras reinigen of een ander meubelstuk dat toe is aan een fikse wasbeurt? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. Een normale schoonmaakbeurt is voor ons niet genoeg, wij gaan naar de diepste lagen van de vezels waar de huisstofmijt en fijnstof zich huisvesten. Wilt u meer informatie over onze processen of wilt u meteen een afspraak maken? Chem-Dry Ramaker rijdt zonder voorrijkosten naar de uiterste hoeken van onder andere Drenthe, Overijssel en Gelderland. Voor vrijblijvende vragen of advies kunt u ons altijd contacteren.