Bel ons op 085 8200784

Grindvloer reinigen siergrind vloer reinigen

In veel bedrijfspanden ligt een siergrindvloer, ook wel een grindvloer genoemd. Een siergrindvloer ziet er niet alleen netjes en representatief uit, maar heeft bovendien een lange levensduur. Het enige nadeel van de siergrindvloer, is dat het niet gemakkelijk is om de vloer te reinigen. Er gaan vaak viezigheden tussen het grind van de vloer zitten en als deze wat dieper zitten, is het moeilijk om de viezigheden te verwijderen. 

Neem contact met ons op

Een schone siergrindvloer met Chem-Dry Ramaker 

Chem-Dry Ramaker heeft door de jaren heen al veel bedrijfsvloeren gereinigd. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten vloeren reinigen. Denk hierbij aan gladde vloeren waar viezigheden snel en gemakkelijk vanaf gaan, PVC vloeren, marmer vloeren, maar ook siergrindvloeren. Zelfs ernstig vervuilde siergrindvloeren kunnen wij snel, professioneel en voor een goede prijskwaliteitsverhouding reinigen. Hierbij verwijderen we 100% van de viezigheden, voor een op en top hygiënische vloer. 

Milieuvriendelijke reiniging door een expert 

Investeert u in de dienstverlening van Chem-Dry Ramaker, dan investeert u in een milieuvriendelijke reiniging door een vakkundige, ervaren en betrouwbare expert. Wij gebruiken geen chemische middelen om uw grindvloer schoon te maken, maar werken enkel met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Over uw ecologische voetafdruk hoeft u zich geen zorgen te maken: Chem-Dry Ramaker denkt aan het milieu. 

Snel een schone vloer? Bel direct 

Is uw siergrindvloer door de jaren heen erg vies geworden? Blijf dan niet met deze vieze vloer zitten, maar neem direct contact met ons op. Wij komen graag op de korte termijn naar u toe om uw siergrindvloer grondig aan te pakken. Na ons bezoek straalt uw vloer als nooit tevoren. Door onze grondige reiniging ziet uw siergrindvloer er niet alleen beter uit, maar gaat de vloer bovendien langer mee. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bijvoorbeeld bellen, mailen of ons contactformulier invullen.