Bel ons op 085 8200784

Douches reinigen scholen

In veel scholen zijn er niet alleen toiletten aanwezig, maar ook douches. Deze worden gebruikt door de leerlingen, om zich na de gymles te kunnen wassen. De toiletten in het pand worden doorgaans goed schoongemaakt, maar de gemiddelde schoonmaker vergeet de douchecabines goed te reinigen. Gelukkig kan Chem-Dry Ramaker u helpen uw gehele schoolpand schoon te maken: ook de douchecabines.

Neem contact met ons op

Hygiënische douchecabines voor iedere school

Een douchecabine moet hygiënisch zijn. Is een douche niet schoon, dan heeft het simpelweg geen nut om de douchecabine te gebruiken. Wassen leerlingen zich in een vieze douchecabine, dan komen ze er juist viezer uit. Ook vinden leerlingen het prettiger zich te douchen in een schone douchecabine, dan in een vieze douche.

Chem-Dry Ramaker helpt u graag de douchecabines in uw schoolpand schoon te maken. Wij maken niet alleen de douche zelf schoon, maar ook de vloer in de douche, de kraan, de douchekop en ga zo maar door. Na ons bezoek zien uw douchecabines er weer zo goed als nieuw uit. 

Vakkundige én milieuvriendelijke reiniging

Veel schoonmaakproducten zijn slecht voor het milieu. Chem-Dry Ramaker vindt het belangrijk het milieu te beschermen en gebruikt daarom alleen milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bij het schoonmaken van uw douchecabines. Het schuim dat wij gebruiken, is in geen enkel opzicht schadelijk voor het milieu, uw meubilair, uw sanitair en uw vloerbedekking

Chem-Dry Ramaker: 20 jaar ervaring in het vak

Chem-Dry Ramaker heeft al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van schoonmaken. Op alle werkzaamheden die wij bij u uitvoeren, bieden wij een garantie. Wilt u meer weten over deze garantie, onze tarieven of ons milieuvriendelijke schuim? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag.