Bel ons op 085 8200784

Voor dieptereiniging van scholen is Chem-Dry Ramaker uw ideale partner

Scholen zijn misschien wel bij uitstek de plaats waar een dieptereiniging noodzakelijk is. Overal waar mensen dicht op elkaar leven, zoals bijvoorbeeld in scholen, is hygiëne een niet te onderschatten factor. Een schone school die een dieptereiniging heeft ondergaan draagt bij tot een beter imago en is goed voor de gezondheid van leerlingen en medewerkers. Dieptereiniging in scholen houdt ziektes buiten de deur. Een dergelijke grondige schoonmaakbeurt is een delicate en kostbare zaak. Het spreekt dan ook voor zich dat u de dieptereiniging van scholen bij voorkeur uit laat voeren door een professioneel bedrijf met de nodige ervaring. Chem-Dry Ramaker staat met plezier en expertise voor u klaar.

Neem contact met ons op

Wat omhelst de dieptereiniging van scholen?

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar zowel meubels als tapijten en vloeren zijn echte broeihaarden van vuil. Een oppervlakkige schoonmaakbeurt lijkt voor het blote oog effect te hebben, maar is soms schone schijn. Op een dieper niveau zijn de bacteriën en ziektekiemen nog altijd aanwezig. Een dieptereiniging van scholen kan dan ook een meubelreiniging, tapijtreiniging en vloerreiniging omvatten. Chem-Dry Ramaker schrikt daarbij voor geen enkele vloer terug. Linoleum-, vinyl- en PVC-vloeren kennen voor ons geen geheimen. 

Dieptereiniging van scholen: de voordelen van Chem-Dry Ramaker

Naast onze expertise qua dieptereiniging bieden we bij Chem-Dry Ramaker echter nog andere voordelen:

Chem-Dry Ramaker zorgt niet enkel voor de dieptereiniging van scholen, maar ook van bijvoorbeeld bedrijven. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons dan even op of stuur een mail voor een afspraak.