Bel ons op 085 8200784

Brandvertragende gordijnen

De laatste jaren wordt er steeds meer tijd en aandacht besteed aan brandveiligheid. Er komen meer voorzieningen die brand kunnen voorkomen, het risico minimaliseren of ten gunste komen voor de veiligheid. De statistieken wijzen echter op een toename van het jaarlijkse aantal branden. Een terugkerend probleem is dat men de snelheid waarmee een onschuldig brandje zich ontwikkelt, hevig onderschat. Een klein brandje kan namelijk snel uitgroeien tot een flinke brand die zich snel verspreidt, met alle gevolgen van dien.

Neem contact op

Het creëren van brandvertragende gordijnen

Chem-Dry Ramaker is specialist in brandvertragende stoffering creëren. Door de stoffering van uw gordijnen brandvertragend te maken, breidt de brand zich minder snel uit, waardoor betrokkenen meer tijd hebben om het pand te verlaten. Chem-Dry Ramaker behandelt voornamelijk gordijnen, tapijt en meubelstoffen, maar wij kunnen ook kunstwerken, kerstbomen, decoraties en hout voorzien van een brandvertragende stoffering. De materialen die wij gebruiken worden geïmpregneerd volgens de wettelijke voorschriften en voldoen aan de gevraagde norm.
Brandvertragende gordijnen maken doen wij doorgaans op locatie. Uw gordijnen kunnen ook in onze werkplaats brandvertragend gemaakt worden. Uiteraard kunt u ook vooraf door ons de stoffering laten reinigen. Onze vestigingen zijn te vinden in Groningen, Drenthe, Overijsel en Gelderland.

Een betrouwbare partner

Chem-Dry Ramaker is een betrouwbare partner als het om brandvertragende gordijnen gaat. Wij garanderen een hoogstaande kwaliteit en service en werken met een niet goed = geld terug garantie. We hanteren een persoonlijke aanpak en voorzien u graag van kundig advies. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke producten, wat inhoudt dat we bijvoorbeeld geen gebruikmaken van zeep. Chem-Dry Ramaker heeft al 20 jaar ervaring en heeft daardoor erg veel expertise in huis.
Wilt u meer informatie over brandvertragende gordijnen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0800 020 10 69 of 0800 636 46 65. Ook kunt u een contactformulier op onze website invullen en een vrijblijvende offerte van ons ontvangen.