Bel ons op 085 8200784

Brandvertragend impregneren

Wist u dat binnen enkele seconden een huiskamer in lichterlaaie kan staan? Door uw meubelstukken, decoratie en zelfs uw kerstboom te bewerken met brandvertragende middelen, vergroot u de brandveiligheid in uw huis. Chem-Dry Ramaker helpt u graag bij dit proces. Wij houden ons bezig met brandvertragend impregneren van uw geliefde gebruiksmaterialen in huis, zoals gordijnen, tapijten, meubelen en decoratie. De middelen die gebruikt worden, zijn milieuvriendelijk en onschadelijk voor de gezondheid van mens en dier. Doorgaans doen wij brandvertragend impregneren op locatie in Noordoost-Nederland. Uiteraard bestaat de optie om vooraf uw stoffering te laten reinigen.

Neem contact met ons op

Impregneren van uw woning

Chem-Dry Ramaker is een pionier op het gebied van milieubewust brandvertragend impregneren. U kunt ervoor kiezen om grote meubelstukken te voorzien van een brandvertragende laag. Het is tevens mogelijk om kunstwerken en decoratie te laten behandelen. Door de stoffering brandvrij te maken, gunt u uzelf extra tijd om in geval van brand het pand te verlaten. Alle materialen voldoen aan de wettelijke norm NEN-EN-ISO 6940/41. U kunt er uiteraard voor kiezen om gelijktijdig uw meubelstukken te laten reinigen. De unieke methode van Chem-Dry Ramaker op basis van koolzuurbelletjes, in plaats van zeep, laat geen zeepsporen achter. Hierdoor wordt de kans op hervervuiling minimaal.

Brandveilig voor een scherpe prijs

Wij stellen uw brandveiligheid is huis voorop. Met ruim twintig jaar ervaring geven wij onze klanten een kwaliteitsverzekering. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan krijgt u uw geld terug. Chem-Dry Ramaker is uw partner in brandvertragend impregneren op locatie. Onze vestigingen zijn onder andere te vinden in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. De werkplaats is in Hoogeveen gevestigd. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of producten, neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons eveneens benaderen voor een vrijblijvende offerte op het gratis telefoonnummer: 0800 020 10 69 of 0800 636 46 65.