Bel ons op 085 8200784

Bankstel reinigen

Een koffievlek, wijnvlek of chocoladevlek in uw bankstel? Dat ziet er niet mooi uit! U kunt zelf met wat huis-, tuin- en keukenmiddeltjes proberen de vlek eruit te krijgen, maar dit lukt niet altijd even goed. Soms wordt een vlek er juist beter zichtbaar door als u er zelf mee aan de slag gaat en is de schade niet om te keren! Bij een bankstel reinigen kunt u daarom beter een specialist inschakelen. Chem-Dry Ramaker helpt u graag.

Kennis en kunde voor een bank reinigen

Om een bankstel te reinigen, is goede kennis van stoffen en middelen noodzakelijk. De ene vlek is de ander niet en sommige middelen maken bepaalde vlekken juist erger. Chem-Dry Ramaker heeft ruim 20 jaar ervaring met meubelreiniging. Geen vlek is ons dus te gek! De middelen die Chem-Dry Ramaker bij vlekken inzet, zijn speciaal gemaakt voor meubelreiniging. Ze zijn toepasbaar op alle stoffen en maken de stoffen na de behandeling vuilafstotend, zodat uw meubilair langer mooi blijft. Tegelijkertijd zijn de middelen milieuvriendelijk. Een bankstel reinigen is overigens niet alleen nodig bij vlekken door ongelukjes. Een bankstel kan ook zogenoemde ‘zitvlekken’ of slijtageplekken krijgen. Ook hiervoor heeft Chem-Dry Ramaker een passende oplossing. Wij komen bij u langs om persoonlijk in te schatten wat er nodig is voor uw vlek of plek in uw bank. Bij het bezoek geven wij een vrijblijvende offerte, gebaseerd op uw meubel en all-in, zodat u voordat wij het bankstel reinigen weet waar u aan toe bent.

Vrijblijvend contact opnemen

Chem-Dry Ramaker heeft meerdere vestigingen. Zo zijn wij werkzaam in drie provincies, namelijk: Drenthe, Overijssel en Gelderland. We helpen u graag bij uw bankstel reinigen! Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer info of een offerte, via het gratis telefoonnummer: 0800 020 10 69 of 0800 636 46 65.