Bel ons op 085 8200784

Autobekleding reinigen

Heeft u er weleens bij stilgestaan hoeveel vuil uw auto dagelijks verzamelt? Die ontelbare vlekken van afhaalmaaltijden, kinderen die ijsjes laten vallen of dat dotje verf dat er maar niet uitgaat. Het is hoog tijd om uw autobekleding te reinigen. In een kleine ruimte moet u zich in allerlei lastige posities manoeuvreren om de autobekleding te reinigen. Chem-Dry Ramaker neemt dit gedeelte graag van u over, zodat u kunt wachten terwijl wij uw autobekleding reinigen. Uw auto is in bekwame handen. Met de juiste professionele apparatuur wordt een smetteloos eindresultaat gegarandeerd.

Milieubewust en schoon

Wij maken gebruik van een koolzuurreinigingsmethode waarbij het vuil uit de bekleding grondig wordt verwijderd door middel van koolzuur. De voorstoelen en achterbank worden schoongemaakt met niet-agressieve schoonmaakmiddelen. Uw autobekleding reinigen bij Chem-Dry Ramaker staat garant voor vuilafstotende bescherming waarbij weinig vloeistof wordt gebruikt. Door het geringe gebruik van vocht krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Onze extractiemethode brengt vuil, stof en andere irriterende materialen naar de oppervlakte. Hierdoor is het makkelijk om het vuil van binnenuit te verwijderen. Wilt u tussentijds zelf uw autobekleding reinigen, dan volgen hier enkele tips. Regelmatig stofzuigen zorgt niet alleen voor een schone auto, maar ook voor een verzorgd bankstel, tapijt of matras. Het is tevens goed om de ruimte die u onder handen neemt te laten luchten door bijvoorbeeld deuren of ramen te openen. Om direct in te grijpen als iemand morst, raden wij de Chem-Dry Vlekkenblusser aan.

Meer informatie vindt u hier

Autobekleding reinigen, matrassen schoonmaken; u kunt bij Chem-Dry Ramaker terecht voor alle facetten van reiniging en bescherming. U kunt eveneens op contractbasis gebruikmaken van onze diensten. Wij stellen gezamenlijk een onderhoudscontract op waardoor uw gezondheid enkel voordelen kent. Heeft u brandende vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen op locaties van provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland, wij staan u graag persoonlijk te woord. Uiteraard worden ook de omliggende plaatsen bediend!