Bel ons gratis op 0800 020 10 69

Tapijt laten reinigen

Uw vloerbedekking wordt bijna dagelijks gebruikt en daarom is het van belang om uw tapijt goed bij te houden. Met de hulp van Chem-Dry Ramaker kunt u uw tapijt laten reinigen en zo de kwaliteit van uw tapijt waarborgen. Hoe beter u uw tapijt onderhoudt, hoe langer het meegaat. Naast uw tapijt laten reinigen, biedt Chem-Dry Ramaker ook hulp bij het reinigen van vaste vloerbedekking, inloopmatten of losse vloerkleden. Met 20 jaar ervaring weten wij precies hoe we uw tapijt het beste kunnen reinigen en staan wij altijd garant voor werk op maat.

Behandelwijze

Het reinigen van uw tapijt gebeurt uiterst precies. Elk materiaal heeft andere eigenschappen en kenmerken en dient daardoor ook anders behandeld te worden. Voordat wij beginnen met het reinigen van uw tapijt, kijken wij eerst om welke oppervlakte, vervuiling en materiaal het gaat.
Vlekken in uw tapijt door bijvoorbeeld wijn, urine, koffie, thee, limonade, olie, make-up of inkt zijn hardnekkig en moeilijk te verwijderen. Als deze vlekken eenmaal in uw tapijt zitten, blijven ze erin zitten. Veel mensen kopen om deze reden een nieuw tapijt, wat vaak hoog in de kosten gaat zitten. Chem-Dry Ramaker heeft gelukkig de middelen voor het verwijderen van deze vlekken. Uw tapijt laten reinigen doet u daarom bij Chem-Dry Ramaker .

Werkwijze

Wij hanteren een vakkundige werkwijze voor het reinigen van het tapijt. Er wordt eerst gestofzuigd met een borstelstofzuiger en, indien nodig, worden er vezels opgeharkt. Zwaar vervuilde plekken worden behandeld met een pre-spray. Uw tapijt wordt gereinigd met natuurlijk koolzuur en de nabehandeling vindt plaats met behulp van een katoenen pad waarmee we een nieuwe beschermlaag aan brengen. Na afloop wordt er nog gestofzuigd en worden eventuele vezels weer opgeharkt. Chem-Dry Ramaker is erg veelzijdig en het is geen probleem om uw wollen tapijt of vloerkleden te reinigen.
Wilt u uw tapijt laten reinigen? Neem dan contact met ons op. U kunt onze website bezoeken voor meer informatie en u kunt ons telefonisch bereiken op 0800 020 10 69 of 0800 636 46 65. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en wij hanteren een niet goed = geld terug garantie.